SURADNJA MANCHESTERSKIH BENDOVA / Elbow producira I Am Kloot

Image

Vlasnici najboljeg albuma 2008. godine pomažu svojim sugrađanima da ostvare isti uspjeh.

10.3.2009.
17:39
VOYO logo

Guy Garvey i Craig Potter, pjevač i klavijaturist manchesterske indie rock skupine Elbow čiji je posljednji album "The Seldom Seen Kid" osvojio sve moguće britanske nagrade, producirat će novi materijal svojih sugrađana I Am Kloot.                              

Spomenuti dvojac radio je i na debiju Kloota "Natural History" prije osam godina, a predstojeći reunion opisali su u superlativima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slušajući demo snimke, osjećao sam se kao da mi je netko ukrao srce. Bit će to prekrasan album, vjerojatno najbolje što su ikada snimili", najavljuje Guy. Ploča još nije dobila ime, a trebala bi izaći do kraja ove godine. Sve pjesme snimat će se i miksati u Moolah Rougeu u Stockportu, mejstu na kojem su nastali neki od najboljih albuma manchesterskih i britanskih bendova u zadnjih petnaestak godina.

Što se Elbowa tiče, nedavno su primili BRIT nagradu za najbolji britanski bend i pomalo se pripremaju za početak rada na nasljedniku "Seldom Seen Kida".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Am Kloot je zadnji album "Play Moolah Rouge" izdao 2007. godine te na njemu predstavio još malo svog ekscentričnog pop zvuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo