Veze

Kako se ponašati na prvom spoju?

Prvi spoj može biti ili noćna mora ili pravi užitak! Sve ovisi o tome kako se vi osjećate i što očekujete. Od odjeće, obuće, šminke, sve do tema za razgovor – da bi sve prošlo savršeno, morate jednostavno biti spremni na sve! Evo nekoliko savjeta što učiniti, a što izbjegavati na prvom spoju!

Prvi spoj može biti ili noćna mora ili pravi užitak! Sve ovisi o tome kako se vi osjećate i što očekujete. Od odjeće, obuće, šminke, sve do tema za razgovor – da bi sve prošlo savršeno, morate jednostavno biti spremni na sve! Evo nekoliko savjeta što učiniti, a što izbjegavati na prvom spoju!

Za početak budite nasmiješeni i dobro raspoloženi. Nitko ne voli mrgude, a osmijehom možete jako puno toga postići. Također, nemojte kasniti. Nitko ne voli čekanje, to nikada nije bilo niti će biti poželjno. Budite otvoreni i pozitivni, ali nikako nasrtljivi i previše prisni, čak ni emotivni. Sve ima svoje granice.

Što se vašeg izgleda tiče, šminku i frizuru popravljajte diskretno ili u toaletu – a isto vrijedi i za odjeću. Nikako nemojte to raditi pred vašim društvom. Nemojte sjediti u čudnim i nepraktičnim pozama uvjereni da tako bolje izgledate, budite prirodni jer dok se vi osjećate ugodno i društvo će biti ugodno. Još jedna bitna stvar je da ne zijevate, ne žvačete žvakaću ili zujite okolo – čak i ako vam je dosadno, nemojte to pokazivati.

Nađite zajedničke interese

Muškarci vole samosvjesne žene. Dobro je ako znate što želite i istaknite sve vaše vrline i prednosti. Nemojte ga zamarati svojim problemima i previše pričati, radije poslušajte neku njegovu priču jer tako ćete saznati nešto više o njemu. Što se razgovora tiče nemojte se držati „ženskih“ tema – nađite zajedničke interese. Ni priče o bivšima nisu dobrodošle. Čak i ako ste na mjestu gdje ste već nekada bili, nemojte mu dati do znanja koliko i s kim ste se tu zabavljali, stvarajte nove uspomene.

Budite veseli, opušteni i zanimljivi

A kad smo kod zabave nemojte ni previše piti. Budite veseli, opušteni i zanimljivi, ali ništa više od toga. Razgovor je najvažniji dio prvog spoja – ne možemo odrediti kakav će biti, ali na neke stvari možemo utjecati. Osnovna stvar je da se ne služite mobitelom, te da budete koncentrirani i intimni. I nikako nemojte sve svoje rečenice počinjati sa „ja“ jer ćete zvučati sebično. Držite se laganih i veselih tema. Uvijek možete naići na neke neočekivane prepreke, ali pretvorite ih u smijeh – od hrane među zubima, spoticanja, prolijevanja…. Nasmijte se i nastavite dalje s osmijehom!

сумки cozistyle для macbook pro 15оптимизация сайта поисковые машиныраскрутка сайтаtopodin.comкак взломать пароль в одноклассниках бесплатноденьги в долг на телефон ростелекомзайм быстро онлайн москваdescargar cartones bingo 75 bolas gratisванные комнаты дизайнрадиаторы ценакраткосрочный займ образец договорапродвижение персонального бренда

Comments Closed

Comments are closed. You will not be able to post a comment in this post.