Kamasutra poze

Preko seksa do slave

Kamasutra je stari indijski priručnik o ljubavi i osjećajima i ono što mnogi ne znaju jest da je Kamasutra knjiga od sedam dijelova, a onaj najzanimljiviji – o seksu – je samo jedan njezin dio. Naravno, upravo je zbog toga i postala jedna od najpoznatijih i najpoželjnijih knjiga na svijetu koju i parovi i samci najčešće potajno proučavaju u privatnosti svoga doma. Ovdje se nećemo skrivati, nego ukratko objasniti neke od najpoznatijih poza iz čuvenog priručnika.

Kako napraviti pozu?

Prvu ste pozu sigurno isprobali, a da to niste ni znali, a zove se „Divlji rodeo“ i izgleda tako da partner sjedi prekriženih nogu dok partnerica sjedi na njemu s nogama omotanim oko njega. Ovakav je tip poze idealan za žene koje vole imati kontrolu, a i za muškarce koji vole promatrati dok njihova partnerica uživa.

kamasutraDruga je poza varijacija na misionarsku, i to tako da partnerica pod guzu podmetne jedan ili dva (tvrđa) jastučića, tako da joj zdjelica dođe u povišeni položaj. Kod ove poze je važno da je ženi udobno (da ne bi došlo do ozljeda), te je važno da sami odredite na koju ćete visinu podići zdjelicu.
Još jedna varijacija na misionarsku pozu je ta da se žena ispruži ne leđima koliko god može i zategne mišiće cijelog tijela, pogotovo one ruku i nogu koje može uprijeti u rub kreveta i/ili u zid tijekom spolnog odnosa. Na taj će način spolni odnos i orgazam biti puno intenzivniji za oba partnera.
Da ne bi sve ostalo samo na krevetu, jedna od najpoznatijih „sjedećih“ poza se naziva „druženje na kauču“ gdje žena sjedi na muškarcu i pritom se naginje unatrag držeći se rukama za njegova koljena, listove ili ih drži na podu, dok joj muškarac istovremeno pridržava koljena da održi ravnotežu. U ovoj pozi žena izgleda odlično jer joj se trbuh zateže i grudi podižu. Također, u njoj oboje možete kontrolirati intenzitet spolnog odnosa i dubinu partnerovog prodiranja.

Nakon navedenoga nemate izgovora da izbjegnete seks zbog dosade i monotonije. Naravno, važno je da ste oboje zagrijani za ovakve igrice, otvoreni, i spremni na puno smijeha i možda koji (na početku) ukočeni mišić. Sigurno će se isplatiti.