RONALDO PRIJATELJIMA / "Barca je moja posljednja utakmica u dresu Uniteda"

Image

Portugalac seli u Madrid, a veteran u engleskoj momčadi Ryan Giggs mu poručuje da ostane i dalje napreduje u najboljem klubu na svijetu.

27.5.2009.
16:28
VOYO logo

Portugalska nogometna superzvijezda Ronaldo (24) rekao je bliskim prijateljima da mu je utakmica finala Lige prvaka u srijedu s Barcelonom i posljednja u dresu Manchester Uniteda, prenosi The Sun.

Razlog je Real Madrid koji očajnički želi dovesti Portugalca, te je, piše se, za tu zadovoljštinu spreman iskrcati nevjerojatnih 100 milijuna eura. O Ronaldovoj mogućnosti odlaska progovorio je i veteran u redovima Uniteda Ryan Giggs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo igra u najboljem klubu na svijetu". Cristiano je tijekom proteklih nekoliko godina dokazao da je najbolji igrač na svijetu i to je napravio u Unitedu. Stoga zašto bi odlazio? I dalje je mlad, još može učiti, napredovati u igri. To može najbolje napraviti ako ostane u Manchesteru", kaže Giggs.

No, Velšanin razumije razmišljanja mladog nogometaša. Smatra da je Ronaldu izazov vratiti Real na stare staze slave. No, i za to ima pojašnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real će se vratiti s njim ili bez njega. Real Madrid je veliki klub i zbog svoje povijesti ne može nikako ostati izvan europskog vrha. Ali Manchester je puno stabilniji klub, tu nema nikakvih predsjedničkih izbora i imamo istog trenera već godinama",

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo