PORUKA BEZ RIJEČI / Modrić se javio nakon što je Dalić objavio popis hrvatskih reprezentativaca

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Okupljanje reprezentacije je 26. svibnja, nakon čega slijedi odlazak u Rijeku gdje će "Vatreni" trenirati do 3. lipnja kada ih na Rujevici očekuje pripremna utakmica protiv Sjeverne Makedonije.Također, 5.lipnja Vatreni putuju u Vatikan gdje će ih primiti Papa Franjo

20.5.2024.
18:09
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacijeZlatko Dalić objavio je u ponedjeljak u zagrebačkom pubu Pivana popis kandidata za predstojeće Europsko prvenstvo 2024. koje će se od 14. lipnja do 14. srpnja održati u Njemačkoj. Dalić je objavio popis sa 26 imena. U skladu s pravilima natjecanja, sve reprezentacije do 7. lipnja moraju UEFA-i dostaviti popis od najmanje 23, a najviše 26 igrača.

Image
ODABRANI VATRENI /

Oštre reakcije navijača na Dalićev popis: Jedno ime su mu posebno zamjerili

Image
ODABRANI VATRENI /

Oštre reakcije navijača na Dalićev popis: Jedno ime su mu posebno zamjerili

Okupljanje reprezentacije je 26. svibnja, nakon čega slijedi odlazak u Rijeku gdje će "Vatreni" trenirati do 3. lipnja kada ih na Rujevici očekuje pripremna utakmica protiv Sjeverne Makedonije.Također, 5.lipnja Vatreni putuju u Vatikan gdje će ih primiti Papa Franjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na prvo okupljanje će doći 12 igrača, a očekujemo da ćemo 3. lipnja biti svi. Zadnji dolaze Modrić, Brozović i Pašalić. Želimo da se nitko ne ozlijedio u ovih tjedan dana, da dođu svi zdravi. Svjesni smo velikih očekivanja, ali imao još puno reprezentacija koje imaju realne šanse za veliki rezultat. Imamo najtežu skupina koja je mogla biti, bit će jako teško. Nema pritiska, pokušat ćemo napraviti najviše što možemo. Svjesni smo da nikada nećemo imati veću podršku nego u Njemačkoj, znamo da naši navijači očekuju velike stvari. Ponavljam nema pritiska, želim da naši igrači uživaju," kazao je izbornik na predstavljanju popisa, a nekoliko sati kasnije Modrić se oglasio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je u Instagram 'storyju' objavio svoju fotografiju s jedne utakmice Hrvatske i uz nju nije stavio nikakav opis, a njegovu objavu možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo