Neporaženi dvojac / Boksački spektakl samo na RTL-u: u subotu Hrgović protiv Tovara

Image
Foto: RTL

Niti Hrgović niti Tovar dosad nisu izgubili: hrvatski je boksač pobijedio u sve četiri borbe, a meksički u njih devet

5.6.2018.
16:47
RTL
VOYO logo

Najveća hrvatska boksačka nada u teškoj kategoriji, Filip Hrgović i RTL nedavno su potpisali ekskluzivni dvogodišnji ugovor o prikazivanju njegovih mečeva. U subotu, 9. lipnja pratit ćemo uživo njegov peti profesionalni meč u kojem kreće po novu pobjedu u susretu s Meksikancem FilibertomTovarom, u Postpalastu, u Münchenu.

U RTL-ovom studiju od 20:15 sati uz voditelja Marka Vargeka čekaju nas specijalni gosti, dva bivša istaknuta hrvatska boksača svjetske slave, Mario Preskar, s iskustvom natjecanja u teškoj kategoriji te bivši prvak u supersrednjoj prema WBF-u, Stjepan Božić. Nakon studijske emisije uključujemo se uživo u Postpalast, iz kojeg se javljaju Antonio Vuksanović i stalni RTL-ov stručni komentator, Željko Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijenosu iz Njemačke gledat ćemo meč od deset rundi, u kojem će se sresti dva neporažena teškaša. I dok je Hrgović u tri, od četiri, borbe protivnike prijevremeno poslao na odmor, Tovar je u devet borbi zabilježio pet nokauta, što govori da ćemo gledati borbu snažnih i odlučnih, samopouzdanih udarača.

Meksikancu će to biti prvi profesionalni susret izvan njegove zemlje, gdje je u svojem posljednjem nastupu, prema odluci sudaca, svladao Christiana Larronda, dok je Filip Hrgović ove veljače u svojem posljednjem nastupu protiv Seana Turnera u Nürnbergu jednoglasnom odlukom sudaca, nakon osam rundi svladao iskusnog irskog borca, jedinog protivnika koji do sada nije pokleknuo prije posljednjeg udarca gonga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović vjeruje da je Filiberto Tovar dobar boksač, čiji rezultati govore sami za sebe te ga zasigurno neće podcijeniti, no svjestan je da ga do vrha čeka dugi put na kojem mora svladati svakog suparnika kojeg njegov promotor i menadžer izaberu, ma koliko god protivnik bio zahtjevan. Hrgovićev promotor Nisse Sauerland pun je lijepih riječi za Hrgovića, kojeg smatra posebnim talentom, koji svakim svojim nastupom donosi uzbuđenje u ring, što će sigurno biti i slučaj 9. svibnja u Postplastu protiv Tovara, koji za razliku od Hrgovića ne pokazuje nimalo skromnosti, tvrdeći da ga niti jedan Europljanin ne može poraziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo