BRAZILSKI MEDIJI PIŠU: / 'Werdum i Miočić predvode UFC 198'

Image
Foto: AFP

Menadžer Ronalda ‘Jacarea’ Souze otkrio je kako borba njegovog štičenika i i Vitora Belforta više nije glavna na Fight Nightu kojeg su trebali predvoditi.

14.2.2016.
13:37
AFP
VOYO logo

UFC 198 dogovoren je za 14. svibnja, a on je prvobitno trebao biti UFC Fight Night 88 s glavnom borbom večeri između Souze i Belforta.

Međutim, čelnici UFC-a su odlučili promijeniti prvobitne planove, vjerojatno zato što će novi event ipak biti financijski teži i atraktivniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Potvrđeno nam je kako više nismo glavna borba tog eventa'

“Jacare se priprema za borbu 14. svibnja, ali potvrđeno nam je kako više nismo glavna borba tog eventa, odnosno da neće biti borba na pet rundi. Ne znamo tko će biti glavna borba, niti nam je išta više rečeno, dobili smo samo ovu obavijest”, rekao je Jacareov menadžer.

Brazilski portal Combate plasirao je vijest kako će glavna borba biti ona za teškaški naslov te da će ga Fabricio Werdum braniti protiv Stipe Miočića. No, nešto više o tome nije potvrđeno niti od strane ijednog relevantnom MMA medija ili drugog izvora. Stoga, vrijedi pričekati nove informacije, ali sigurno je da Dana White nešto opako sprema...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo