HEARN ODGOVORIO PRVAKU: / 'Wilder želi 7 milijuna dolara, a ja želim penis od 28 centimetara'

Image
Foto: AFP
26.10.2017.
16:40
AFP
VOYO logo

Eddie Hearn pokušava dogovoriti borbu između Wildera i Dilliana Whytea, ali jedan od najboljih boksača svijeta, "brončani bombarder" Deontay Wilder ima drugačije prohtjeve i želje. Ne sviđa mu se opcija po kojoj bi za borbu protiv Whytea zaradio 3 milijuna dolara plus bonus od postotka prodaje TV prava.

KUBRAT PULEV OTKAZAO BORBU PROTIV ANTHONYJA JOSHUE: Promotori ekspresno pronašli zamjenu

No, Wilder nije zainteresiran za tu opciju. Dapače, u srijedu je iznenadio boksački svijet plasiravši izjavu kojom, vjerojatno, radi manevar u pozicioniranju u pregovorima s Hearnom, uzburkao duhove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Wilder je izjavio kako bi u slučaju poraza od Stivernea mogao napustiti boks i otići u MMA vode. Isto tako, umjesto tri milijuna dolara, poručio je Hearnu da skupi između 7 i 10 milijuna, “a onda mogu početi u stvari pregovarati”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hearn je odlučio odgovoriti Wilderu i to je napravio na prilično slikovit i duhovit način...

"Znači ovako, mi smo ti koji vodimo posao, mi smo ti koji znamo koliko je novaca u igri i koliko se može zaraditi. Pa valjda mi znamo voditi posao. On želi 7 milijuna dolara, a ja želim penis od 28 centimentara. To se jednostavno neće dogoditi i to je istina. Kakva bahatost Wildera. Mi smo mu ponudili 3 milijuna dolara. Nekome ponudiš tri milijuna i dio od TV prava, što se zajedno popne na 4 milijuna. I onda on izvali da želi 7 milijuna”, izjavio je Hearn za IFL TV te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratit ćemo se natrag, nešto ćemo dići našu ponudu, ali ona neće biti 7 milijuna. Niti blizu. Ali da, nešto ćemo dići. Ako pobijedi Whytea, vrijednost će mu uoči potencijalnog meča protiv Joshue ići sigurno 10 ili 15 posto gore. To je onda 7 do 10 milijuna. Meč protiv Joshue je neizbježan, ako nastavi braniti pojas. Ako pobijedi Whytea, taj bi meč mogao biti ogroman. Ali smatram da će ga Whyte pobijedit”, zaključio je Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo