CANELO UNIŠTIO FIELDINGA: / Je li vam sad jasno zašto je potpisao povijesni ugovor vrijedan 365 milijuna dolara?!

Image
Foto: AFP

Saul 'Canelo' Alvarez došao do pobjede protiv Rockyja Fieldinga

16.12.2018.
20:59
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih boksača današnjice, fantastični Saul “Canelo” Alvarez (51-1-2, 35 KO) s lakoćom je, u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu, došao do pobjede protiv Rockyja Fieldinga (27-2, 15 KO) kojeg je savladao prekidom u trećoj rundi, javlja ugledni "Sky Sports Boxing".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Canelo je u kultnoj new yorškoj Madison Square Garden dvorani višeg i težeg protivnika u osam minuta borbe rušio četiri puta i tako osigurao WBA pojas prvaka u super srednjoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od početka meča Alvarez je Britanca udarao u tijelo i već u prvoj rundi ga snažnim lijevim krošeom poslao na pod. Isto je ponovio krajem druge, ali otporni Fielding je preživio oba brojanja i zaradio pljesak publike, iako je bilo jasno kako neće još dugo izdržati protiv jedne od najvećih boksačkih zvijezda današnjice. U trećoj rundi Alvarez pritišće i ruši borca iz Liverpoola još dva puta nakon čega sudac prekida meč s 2:38 na satu, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Canleu je ovo bio treći pojas u različitoj težinskoj kategoriji i prvi nastup na DAZN streaming platformi s kojom je potpisao povijesni ugovor vrijedan 365 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike