HRVAT JE GLAVNI U GRADU: / Miočić na treningu Indiansa pogodio home run, a onda doživio veliko iznenađenje

Image
Foto: Instagram: Cleveland

Stipe Miočić glavna je tema sportskih razgovora u gradu Clevelandu.

18.5.2016.
16:00
Instagram: Cleveland
VOYO logo

Uoči borbe, Miočić je svojim sugrađanima najavio da će u grad donijeti titulu prvaka prije nego što to učini ponajbolji košarkaš današnjice, veliki LeBron James koji brani boje domaćih Cleveland Cavaliersa, a koji još nije osvojio NBA prsten igrajući za Cavse.

Nokautirao Werduma nakon svega dvije minute i 47 sekundi borbe

Nakon što je u prvoj rundi, nakon samo dvije minute i 47 sekundi borbe, nokautirao brazilskog borca i tako šokirao 45 000 navijača na Areni da Baixada u Curitibi, Miočić je poručio Jamesu i njegovoj "konjici" da isto osvoje naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

UFC-OV PRVAK: Stipe Miočić ima poruku za manje uspješne sugrađane

Image

UFC-OV PRVAK: Stipe Miočić ima poruku za manje uspješne sugrađane

Tako je Stipe posjetio trening MLB momčadi Indiansa, a nakon toga posjetio je i košarkašku utakmicu Cavaliersa koji su sinoć po hrvatskom vremenu razbili Toronto u prvoj utakmici finala Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio na bejzbolu

Miočić je oduševio na bejzbolu. Kao i vjerojatno svaki Amerikanac, Stipe je upoznat s ovom popularnom igrom, a to je pokazao i prilikom druženja s Indiansima kada je na oduševljenje profesionalnih igrača pogodio ‘home run’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pravo oduševljenje doživio je nakon toga, u Quicken Loans Arene. Navijači su ga nagradili ovacijama, čitava dvorana digla se na noge i nagradila ga "standing ovationom". Stipe tako proživljava najljepše trenutke svoje karijere i pravi je junak svog grada, ali i hrvatskih obožavatelja MMA i UFC-a koji sad, kako je to Miočić poručio netom nakon pobjede i davanja izjava u kavezu, imaju svog šampiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo