JACARE FANTASTIČNO NOKAUTIRAO BRUNSONA: / Amerikanac još nije naučio da ruke moraju biti u zraku, pa je stigla opaka kazna

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Brunson još nije naučio da ruke uvijek treba imati gore. Upravo ga je to koštalo nokauta.

28.1.2018.
14:28
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Američki grad Charlotte je u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu bio poprište UFC on FOX 27 eventa na kojem je 38-godišnji veteran Ronaldo Jacare Souza (25-5 MMA, 8-2 UFC) uspio ponoviti ishod borbe protiv Dereka Brunsona (18-6 MMA, 9-4 UFC) od prije pet godina, odnosno slavio je nokautom u prvoj rundi, točnije nakon svega tri minute i pedeset sekundi borbe, javlja borilački portal MMdose.

UFC NASTAVLJA GURATI STIPU MIOČIĆA U STRANU: Elitna organizacija otvoreno i bezobrazno protiv svog najvećeg teškaša ikad

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ova je borba gajila posebno zanimanje javnosti. Oba borca posljednjih su godina itekako napredovala i bio je to njihov novi veliki sudar. Međutim, Brunson još nije naučio da ruke uvijek treba imati gore. Upravo ga je to koštalo nokauta u ovoj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jacara Soua je iskusni borac, preiskusan da spuštanje ruku i stojka bez garda prođu nekažnjeno. Kazna je stigla u obliku sjajnog high kicka koji je Brunsona poslao na pod, a kad se ustao i dalje je bio uzdrman. Jacare je tad krenuo naprijed, zadaje još nekoliko udaraca u glavu i sudac je prekinuo borbu u koju se Brunson nije imao prilike vratiti. Ovo je velika pobjeda za Brazilca, koji je u borbu ušao kao trećeplasirani borac kategorije na UFC-ovoj ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo