KAOS NAKON BORBE ZA NASLOV: / 'Wilder nas je s 20-ak ljudi napao pred očima moje žene i djece'

Image
Foto: Screenshot: You Tube
28.2.2017.
14:56
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Prema pisanjima novinara TMZ-a koji je zakasnio na početak kaosa, u predvorju se dogodio obračun Wildera i njegove ekipe s timom još jednog poznatog boksača, Dominica Breazealea, koji je iste večeri na istom eventu u Birminghamu (Alabama) svladao Izua Ugonoha.

HRVAT PRETRPIO BRUTALAN NOKAUT: Rus ga sjajnim high-kickom poslao u svijet snova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TMZ piše kako je Wilder bio spreman za tučnjavu i nekoliko sati nakon svoje borbe protiv Geralda Washingtona. Do kaosa je došlo u predvorju hotela Westin koji se nalazi nasuprot dvorane u kojoj je Amerikanac boksao. TMZ je snimio video situacije na kojem se vidi sukobljene strane i kako "sijevaju" udarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, zahvalio bih se Bogu što smo ja i moj protivnik sinoćnju borbu završili neozljeđeni i sigurni. Kao drugo, želio bih ukazati na činjenicu da je Deontay Wilder s grupom od 20-ak ljudi, ničim izazvan, prošle noći napao moj tim i moju obitelj u predvorju. Trener i ja smo bili zaslijepljeni prljavim udarcima, a moj tim je također napadnut pred očima moje žene i djece. Ovaj kukavički napad nema mjesta u boksu i vjerujte mi da neće proći nekažnjeno”, opisao je Breazeale svoju verziju priče, dok se na onu Wilderovu još uvijek čeka.

Vrijedi spomenuti kako je policija prekinula sukob koji se raširio i na parkiralište ispred hotela, ali niti Wilder niti Breazeale nisu uhićeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike