MAYWEATHER U PREGOVORIMA S UFC-OM! / Bivši boksač mijenja mirovinu i ring za oktogon, a to bi mu moglo donijeti milijardu dolara

Image
Foto: AFP

Floyd Mayweather je u pregovorima s UFC-om, potvrdio je predsjednik te organizacije Dana White

20.12.2017.
21:24
AFP
VOYO logo

UFC-ov predsjednik Dana White je potvrdio da je Floyd Mayweather u pregovorima s tom organizacijom čiji bi ishod mogao biti izlazak iz mirovine i ulazak u sport mješovitih borilačkih vještina u poslu koji bi mu bankovni račun mogao povećati za milijardu američkih dolara, prenosi The Guardian.

"Pregovaramo s Floydom, radi se o pravoj stvari. Govorio je i da će se boksati s Conorom McGregorom. Je li se to dogodilo? Jeste li čuli Floyda da govori o stvarima koje nemaju realnu podlogu? Obično se ono što govori i dogodi. Zainteresirani smo za suradnju i sve je moguće. Pa dogodio se i je*eni meč između njega i McGregora. Sve je moguće", kazao je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Mayweather se za boksački ogled s UFC-ovim prvakom McGregorom reaktivirao nakon 23 mjeseca duge mirovine. Pobjedom tehničkim nokautom u devetoj rundi stigao je do savršenih 50-0 u boksačkim mečevima. Nedavno je Mayweather i sam najavio da bi ga se moglo vidjeti u kavezu

"Mogu to napraviti ako to želim, mogu ući u UFC i boriti se u oktagonu. Mogu odraditi tri-četiri borbe i zaraditi milijardu dolara", kazao je nedavno 40-godišnjak spreman za nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike