NOKAUT KAKAV SE ZAISTA RIJETKO VIĐA: / Brutalno prebio svog protivnika za samo 12 sekundi

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Društvenim mrežama se ovih dana ponovo počela širiti snimka nokauta koji je viđen na UFC 87 eventu u Minnesoti održanom 9. kolovoza 2008. godine.

30.8.2016.
12:12
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Tijekom povijesti najjače svjetske MMA organizacije vidjeli smo svakakvih spektakularnih nokauta, ali ono što je viđeno na UFC 87 eventu spada u red onih nokauta kakvi se zaista rijetko viđaju. Naime, tog ljeta 2008. godine na spomenutom eventu u glavnoj borbi večeri sudarili su se Georges St. Pierre i Jon Fitch u borbi za pojas velter kategorije.

Publika ostala oduševljena

No, publika u Minnesoti ostala je zapanjena i oduševljena ponajviše zbog nokauta Roba Emersena i Manvela Gamburyjana. Njihova borba potrajala je svega 12 sekundi. Emerson je u tu borbu ušao s omjerom od 9 pobjeda i 6 poraza i bio je favorit kao neporaženi borac još od 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UZ NJEGA ĆE PONOVNO BITI ČITAVA HRVATSKA: ‘Definitivno sam podcijenjen, ali ušutkat ću ih sve’

Na kraju je slavio i to na spektakularan i moćan način. Nakon što se Gamburyjan prilično ambiciozno zaletio na Emersona i pokušavao ga dosta široko pogoditi, Emerson je tu širinu njegova udarca iskoristio i desnim skraćenim krošeom snažno ga pogodio u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rušio ga je na pod, a onda je, kad je i on pao na tlo, munjevitom ljevicom zadao još jedan, završni udarac svom protivniku. Sudac je odmah prekinuo borbu, a Emerson je mogao početi slaviti svoju desetu UFC pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike