ŠTO MOŽE ON / Prije nego što je postao Hrvat s najviše nastupa u UFC-u, bio je pravi slavuj. Poslušajte hit 'našeg Enrique Iglesiasa'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Igor Pokrajac imao je respektabilnu MMA karijeru, a malo tko se sjeća njegovog hita

7.10.2022.
11:48
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Uz Mirka CroCopa Filipovića, svakako jedan od najuspješnijih hrvatskih MMA boraca u posljednje vrijeme bio je Igor Pokrajac. Popularni The Duke se umirovio 2020. godine, a njegova bogata profesionalna karijera trajala je čak 17 godina. Pokrajac je upisao nekoliko fantastičnih nastupa u UFC-u, a kasnije je postao Hrvat s najviše nastupa u najjačoj MMA promociji na svijetu.

Image
ŠTO GA JE SPOPALO /

On je stvarno potpuno poludio: Pogledajte kako se McGregor iživljava nad amaterom, zadao mu je par opasnih topova

Image
ŠTO GA JE SPOPALO /

On je stvarno potpuno poludio: Pogledajte kako se McGregor iživljava nad amaterom, zadao mu je par opasnih topova

Sjajni Pokrajac dugo je gradio svoju karijeru. Natjecao se na Strabag Free Fightu u Rijeci, a potom je preko Durata World Grand Prixa i Ultimate Nokauta došao do najbolje europske MMA promocije, KSW-a. Nakon što je šest godina nastupao po raznim priredbama, Pokrajac je dobio šansu karijere - potpisao je za UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U UFC-u je odradio 13 mečeva, od 46 koliko ih je imao u karijeri. Upisao je 29 pobjeda i 16 poraza, a čak je u 16 navrata pobjeđivao nokautom.

Image
Foto: Profimedia

Image: 317509177, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Hit hitova

U UFC-u je svladao Jamesa Irvina, Todda Browna, Krzysztofa Soszynskog, Fabija Maldonada te je ušao u ring s kasnijim prvakom poluteške kategorije Janom Blachowiczem, koji je slavio odlukom sudaca. Svoju posljednju borbu Pokrajac je odradio u FEN organizaciji 2020. godine, kada je izgubio od Michala Kite tehničkim nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz karijeru je puno toga postigao te je postao Hrvat s najviše nastup u UFC-u, trenirao je s CroCopom, a i danas je u svijetu MMA sporta kao komentator. Ipak, ovaj podatak vjerojatno niste znali. Prije nego što se upisao u povijest hrvatskog borilačkog sporta, Pokrajac je objavio pjesmu pod nazivom "Što mogu ja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrajac je oduševio svojom pjesmom, a komentari na video malo su se našalili s ponajboljim hrvatskim borcem pa su tako pisali: "Poki je naš Enrique Iglesias", "Hahah kralj!", "U ringu je ipak imao bolje pokrete".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike