PROCURILO IME NOVOG HRGOVIĆEVA PROTIVNIKA: / Riječ je o bolje rangiranom borcu i jednom od najvećih boksačkih talenata

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Riječ je o stasitom 27-godišnjem kongoanskom teškašu koji je znatno bolje rangiran od našeg boksača

21.1.2021.
13:45
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, trenutno je na pripremama sa slavnim trenerom Pedrom Diazom i u iščekivanju je svog novog, dosad najvećeg, meča. Hrgović bi u ring trebao stupiti u travnju, ali do sada nije bilo poznato tko će mu biti protivnik.

No, pojavila se informacija, koju donosi relevantni Dan Rafael, da će Hrgović u ring 17. ili 24. travnja ove godine i to s perspektivnim Kongoancem, Martinom Bakoleom. Riječ je o stasitom 27-godišnjem kongoanskom teškašu koji je znatno bolje rangiran od našeg boksača. Hrgović je prema BoxRecu na 23. mjestu, a Bakole je pet mjesta više od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Martin Bakole celebrates knocking out Rodney Henandez WBO Super-Lightweight World Title Fight , Boxing, Manchester Arena, Manchester, UK - 02 Nov 2019,Image: 480750824, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Bakole će definitivno biti najveći izazov u Hrgovićevoj dosadašnjoj karijeri, prije svega zato što je godinu dana mlađi, zato što je bolje rangiran, zato što ima više mečeva u karijeri i zato što slovi za jednog od najvećih boksačkih talenata.

Bakole je u karijeri upisao 16 pobjeda, 12 njih je dobio prekidom, ali jednom je i poražen. Posljednji meč imao je 12. prosinca i slavio je protiv Sergeja Kuzmina. Hrgović je, podsjetimo, za sada na 12-0 i sve je borbe dobio prekidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo