STIPE MIOČIĆ UOČI BORBE KOJA GA MOŽE UČINITI NAJVEĆIM IKAD: / 'Nadogradio sam kosilicu za travu, uzbuđen sam zbog toga'

Image

"Smislit ćemo dobru taktiku, krenut ćemo s proučavanjem njegovih mečeva, ako je moguće, razgovarat ćemo i smislit ćemo način", rekao je Stipe

30.3.2018.
19:10
VOYO logo

Velika borba između Stipe Miočića i njegovog velikog prijatelja Daniela Cormiera sve je bliže. Okršaj je na rasporedu 7. srpnja u T-mobile Areni u Las Vegasu, ali u razgovoru za portal Uproxx, Miočić je otkrio kako ga taj događaj još uvijek ne brine:

'Uzbuđen sam, nadogradio sam kosilicu'

"Radim, a dijete je također na putu. Rješavam neke stvari ovih dana, nadogradio sam svoju kosilicu za travu. Tako da sam uzbuđen zbog toga. Jedino što bih volio jest da prestane padati snijeg, da krene toplije vrijeme kako bih se mogao posvetiti svom travnjaku. To je inače muka", prenosi Fight Site Miočićeve riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi ga smatraju jednim od najboljih UFC boraca ikada, pobjeda nad Cormierom mogla bi ga učinit GOAT-om, odnosno najvećim MMA borcem svih vremena. Ali ti epiteti ne zamaraju previše vatrogasca iz Clevelanda, o njima će se pričati nakon borbe rekao je pa se osvrnuo na taktičku pripremu borbe do koje je ostalo nešto više od tri mjeseca. Jon Jones je jedini uspio neutralizirati Cormierova rušenja te odraditi dobar udarački meč pa su stoga upitali Stipu hoće li to biti i njegova taktika:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Cormier u ničemu u svijetu nije najbolji'

"To je jako dobar plan. Cormier je odličan u svim segmentima, to je borac koji te može nokautirati, koji je sjajan u hrvanju naravno. Ali nije najbolji u svijetu u ničemu. Tako da ćemo smisliti dobru taktiku, krenut ćemo s proučavanjem njegovih mečeva, ako je moguće, razgovarat ćemo i smislit ćemo način. To je nešto što uvijek radimo, uvijek razgovaramo i zato uvijek imamo dobru taktiku. Za ovaj meč se ništa neće promijeniti", otkriva američko-hrvatski teškaš.

Protivnici ga često pokušavaju izbaciti iz takta trash talkom, pokušao je to i Ngannou, ali nikome još nije uspjelo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je način na koji sam odgojen! Tako me majka odgojila, a tako funkcioniraju i moj treneri koji su sada moja druga obitelj. To je i razlog zbog kojeg toliko volim svoje trenere i Marcusa Marinellija. Jer smo nekako stara škola. Mi samo radimo i treniramo jako naporno i sjajni smo prijatelji. Ovo je nekakav srednji-zapad UFC-a, a tu su samo dobri ljudi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo