Hrvatski reprezentativac otkrio pravu senzaciju: 'Mogao bih otići'

Hrvatski košarkaški reprezentativac Ante Tomić šokirao je svojom izjavom čelnike Barcelone kako bi na ljeto mogao otići u NBA.

23.1.2015.
12:39
VOYO logo

Ponajbolji centar Europe, sjajni hrvatski reprezentativac Ante Tomić, posljednjih tjedana intenzivno pregovara o obnovi svoga ugovora sa katalonskim divom Barcelonom. Da stvar po Barcu bude gora, Utah Jazz, koji polaže prava na njega (izabrao ga kao 44. na draftu 2008.) je ozbiljno zagrizao za našeg Tomića. I ne odustaje. I onda je Tomić "briljirao" i izjavio nešto apsolutno senzacionalno.

Naime, Hrvat već godinama iznosi neki svoj stav kako ga američka profesionalna košarkaška liga (NBA) uopće ne zanima, te da je samo i isključivo fokusiran na Europu. Međutim, El Mundo Deportivo je prenio kako je Tomić, navodno, poslije jedne euroligaške utakmice u mix zoni kazao slijedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku sve je otvoreno. Nisam zatvorio vrata odlaska u NBA. Mogao bih otići.”

Pukla je bomba, čelnici Barcelone su sad u panici, a hrvatska košarkaška javnost si, vjerojatno, lagano golica maštu o trećem Hrvatu u NBA ligi. Tomić i ove sezone igra odlično, skauti Jazza svako malo dolaze u Europu, i svaki puta se sve više i više uvjere o njegovoj kvaliteti. Jer ipak, radi se o najboljem centru Eurolige prošle sezone, i čovjeku koji je dva puta uvršten u najbolju petorku Eurolige na kraju sezone. Tomić je ovom svojom izjavom možda i napravio dobar strateški manevar kako bi se izvuklo više novca u novom višegodišnjem ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomić je u najboljim košarkaškim godinama (28), Barcelona upravo na njemu gradi igru, ali i on je svjestan da je sad pravo vrijeme za otisnuti se sa one strane Atlantika. Je li to vrijeme za Tomića napokon došlo, i je li Dubrovčanin napokon smekšao svoje mišljenje o ne odlasku u NBA, vidjet ćemo u danima koji slijede.

//www.youtube.com/embed/OqbtVACqEWM

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo