Neviđeni balkanski cirkus u gradu Dražena Petrovića

Nesvakidašnji događaj obilježio je prijateljsku utakmicu između Jollyja i Širokog. Naime, dvoboj je prekinut jer su suci i službenici sa zapisničkog stola napustili utakmicu.

19.9.2014.
12:39
VOYO logo

ŠibenikIN prenosi situaciju koja se može svrstati u rubriku "vjerovali ili ne". Razigravač Širokog Toni Katić dobio je drugu tehničku već u drugoj četvrtini, te je zbog toga morao napustiti teren. Na tu sudačku odluku reagirao je i Ivan Velić, trener Širokog i bivši trener baš Jollyja, kojeg su Kardum, Braica i Mirčeta također htjeli isključiti, ali kad su gosti odbili napustiti teren, to su uradili suci.

I onda - spektakl! Na zapisnički stol sjeo je vlasnik kluba Josip Stojanović Jolly, do njega bio je načelnik Općine Bilice Josip Ćaleta-Car, a utakmicu je do kraja sudio Dean Lauri, bivši sudac koji je samo došao pogledati ovu utakmicu, i koji je bio na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče same utakmice, Jolly je slavio protiv Širokog rezultatom 84:82, zahvaljujući Anti Mašiću koji je u samoj završnici uspio izboriti prekršaj, nakon kojeg je zabio oba slobodna bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo