DRAMA IVICE KOSTELIĆA: / Jedrio morem i upao u jako nevrijeme! Zbog jačine vjetra otkazali mjerni uređaji

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Najbolji hrvatski skijaš u povijesti Ivica Kostelić na svojem je službenom Facebook profilu opisao sinoćnji događaj kojem je, zajedno sa svojim trenerom Koljom Dumančićem, prisustvovao.

25.9.2017.
15:01
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Naime, za vrijeme jedriličarskog treninga Kostelić i Dumančić naišli su na nevrijeme između Primoštena i Žirja. Ivica je sve opisao na društvenim mrežama:

"Noćas u 03.30 na offshore jedriličarskom treningu, moj trener Kolja Dumanić i ja imali smo 'omanji' neverin između Primoštena i Žirja. Najjači izmjereni udar vjetra bio je 81.7 čvorova (151 km/h), nakon čega je mjerni uređaj otkazao. Nevjerojatno, ali ništa se nije slomilo i nastavili smo trening", napisao je Kostelić koji trenutno uživa u odmoru od skijaške sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPO PLAĆENA AVANTURA: Kostelić završio u barokomori, njegovom prijatelju prijeti amputacija prsta

Ivica je u svibnju ove godine proživio avanturu života. Krenuo je na put dugačak 582 kilometra preko Grenlanda, što je trajalo 18 dana. S njim je bio prijatelj Miha Podgornik kojem su zbog ozeblina morali amputirati dio prsta, dok je Ivica završio u barokomori. Sve u svemu, uzbuđenja u Kostelićevom životu ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike