'Najslađe je u Splitu biti proglašen najboljim'

Najboljim sportašima Grada Splita u 2011. godini proglašeni su tekvondoašica Ana Zaninović i jedriličar Tonći Stipanović, a najboljim trenerima Toni Tomas i Jozo Jakelić.

29.2.2012.
16:24
VOYO logo

Aktualna svjetska prvakinja i putnica na Olimpijske igre u London Ana Zaninović proglašena je najboljom sportašicom Hrvatske u izboru HOO-a, najboljom sportašicom Dalmacije te najboljom sportašicom grada Splita u izboru posebno sastavljene komisije.

Ujedno je i dobitnica velikog priznanja za MVP Svjetskog prvenstva u Koreji, a sa sestrom Lucijom Zaninović nagrađena je najvišom nagradom koja se u Hrvatskoj može dobiti, državnom nagradom za sport Franjo Bučar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najslađe je u Splitu biti proglašen najboljim", rekla je Ana nakon dodjele još jednog pehara. Ova je nagrada ujedno i velika obveza jer se tek sada treba potvrditi i svojim rezultatima opravdati očekivanja i sva priznanja koja sam dobila posljednjih mjeseci.

Split ima puno odličnih sportaša od kojih su mnogi već osigurali nastup na Olimpijskim igrama, od jedriličara, džudaša, Blanke, mene i sestre Lucije. Olimpijske igre su igre iznenađenja, ali vjerujem da ove godine u grad pod Marjanom može doći nekoliko medalja iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo