BiH ponosna i tužna: 'Šteta što nismo izdržali!'

29.2.2012.
10:43
VOYO logo

Podsjetimo, utakmica je za Zmajeve počela katastrofalno, pogotkom protivnika već u četvrtoj minuti, no uspjeli su izjednačiti u 13. preko Vedada Ibiševića.

U sudačkoj nadoknadi utrakmice, kada se činilo da će BiH upisati remi protiv moćnog Brazila, Saša Papac je pospremio loptu u vlastitu mrežu i rastužio navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sušić je nakon susreta izjavio kako su njegovi igrači odigrali maksimalno ozbiljno te da je šteta što nisu uspjeli izdržati do kraja i izvući remi protv jedne od najboljih svjetskih selekcija.

"Šteta što nismo izdržali do kraja. Nakon lošeg otvaranja utakmice i primljenog gola, uspjeli smo konsolidirati redove i igrati sve bolje. Imali smo i dosta šansi, momci su se zaista trudili te odigrali maksimalno ozbiljno. Ne mogu biti nezadovoljan. S druge strane bio je veliki Brazil i to praktički u najboljem u najjačem sastavu. Zaista je šteta što nismo izdržali do kraja", izjavio je Sušić nakon susreta, a kapetan reprezentacije BiH Emir Spahić dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozitivno je to što smo se uspjeli konsolidirati i uspostaviti ravnotežu, a imali smo dovoljno prilika čak i za preokret. Šteta zbog tog nesretnog gola. Nisam nezadovoljan igrom, ali ne mogu biti sretan nakon poraza, pa makar to bilo i protiv Brazila", rekao je Spahić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo