KOJA LEGENDA / Trener Hajduka otkrio zanimljiv detalj iz svlačionice: 'Rekao sam mu da ne smije na vjenčanje ako to ne napravi'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dambrauskas je ispričao što je rekao Marku Livaji prije utakmice

29.4.2022.
21:11
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu 33. kola Prve HNL nogometaši Hajduka su na Poljudu pobijedili Hrvatski dragovoljac 2-1 (1-0) te su uz utakmicu više od ostalih došli na drugo mjesto ljestvice.

Vrlo teško su Splićani osvojili bodove jer su gosti sve do 87. minute držali 1-1. Hajduk je poveo golom Nikole Kalinića u šestoj minuti, ali je Frigan izjednačio u 51. minuti. No, u završnici je, po tko zna koji put ove sezone, Splićane spasio Marko Livaja koji je glavom dao gol za konačnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREJAKO /

Jeste li primijetili neobičan detalj s Poljuda? Do prije nekoliko godina ovakvi prizori bili su nezamislivi u Hrvatskoj

Image
PREJAKO /

Jeste li primijetili neobičan detalj s Poljuda? Do prije nekoliko godina ovakvi prizori bili su nezamislivi u Hrvatskoj

"Na kraju dana ovo je bila klasična priča. Kada igrate protiv lošije momčadi, kreneš dobro, zabiješ, stvoriš nekoliko šansi i onda očekuješ da ćeš plesati i pjevati do kraja. Suparnik krene igrati, izjednači. Promašiš jednu šansu, pa drugu… Bili smo limitirani s izborom igrača, ali to nije izlika. Na kraju dana smo sretni s pobjedom. Imali smo nekoliko lijepih prilika, nedostajao nam je drugi gol za samopouzdanje. Kraj je sezone, najvažnije je pobijediti. Nikoga nije briga kako izgledate. Mentalni umor je velik"; rekao je poslije utakmice trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

"Tri kola su do kraja. Još uvijek postoji mala nada. Moramo se boriti, vjerovati", prokomentirao je borbu za naslov prvaka. sletjelo mu je i pitanje hoće li ići na vjenčanje Marka Livaje početkom idućeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam uoči utakmice: 'Ne smiješ na vjenčanje ako ne zabiješ pogodak'", našalio se.

Uz utakmicu više od ostalih Hajduk se probio na drugo mjesto ljestvice. Ima tri boda manje od Dinama i dva više od Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim porazom Hrvatski dragovoljac je izgubio svaku šansu za spas te je i matematički potvrđeno da će iduće sezone opet igrati u drugoligaškom okruženju.

Ostale utakmice ovog kola igraju se tijekom vikenda. U subotu se za bodove bore Slaven Belupo - Gorica (17 sati) i Šibenik - Rijeka (19:05 sati), dok će u nedjelju igrati Osijek - Istra 1961 (17 sati) i Lokomotiva - Dinamo (19.05 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo