Vatreni opet heroj: 'Bio sam mrtav čovjek na travnjaku'

'Stari čovjek je i dalje tu', rekao je 34-godišnji Ivica Olić nakon što je odlučio prvenstvenu utakmicu između njegovoga Wolfsburga i Hoffenheima (2:1).

22.9.2013.
12:15
VOYO logo

Iako su gosti poveli u uvodnom dijelu ogleda, hrvatski je nogometaš izjednačio krajem prvoga, a odlučujući je pogodak postigao početkom drugog dijela. Trenutačno je Olić prvi strijelac kluba s četiri prvenstvena pogotka, a njegova je momčad šesta na ljestvici s maksimalne tri pobjede pred svojim navijačima.

"Zadnjih deset minuta sam bio mrtav čovjek na travnjaku. Znate, ja sam dosta star, nije ovo lako za mene. Drugi pogodak je bio stvarno lijep, ali i itekako bitan. Samo neka smo mi zadržali naš stadion neosvojivim", rekao je između ostaloga Olić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odisao je hrvatski reprezentativac veliki zadovoljstvom nakon svega, makar ga je prije nekoliko tjedana trener Dieter Hecking pokudio:

//www.youtube.com/embed/uRNXTZR26Io

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, odlično sam trenirao i sjajno se spremio za novu sezonu. Stvarno u niti jednom trenutku nisam sumnjao u sebe, iako sam, kako kažu, već star. Je, evo stari čovjek je i dalje tu, ali sam, znate, i iskusan. Ponavljam, nisam sumnjao u niti jednom trenutku, znao sam da će pogoci doći. Govorio sam treneru da se ne brine. Da ću dati pogotke. Valjda vam je jasno da sam nogometaš s mnogo iskustva. Bio sam krajnje fizički spreman, kao i uvijek. Osjećao sam se u dobroj formi i mogao sam naslutiti nešto ovako", završio je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo