Legenda Reala uvrijeđenom Ronaldu održala predavanje

Legenda Reala Alfredo Di Stefano smatra da Cristiano Ronaldo griješi kada ulazi u sukob s vlastitim navijačima zbog zvižduka nakon promašenih prilika.

12.1.2012.
10:11
VOYO logo

Legendarni nogometaš madridskog kluba tvrdi da su navijači uvijek u pravu, te da zbog kupljene ulaznice imaju pravo poslati jasne poruke svojim ljubimcima kada oni ne ispunjavaju njihova očekivanja.

Podsjetimo, zbog zvižduka vlastitih navijača Cristiano Ronaldo uopće nije proslavio pogodak koji je postigao Granadi u uvjerljivom slavlju sastava Josea Mourinha 5:1 proteklog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče zvižduka upućenih Ronaldu, moj je stav uvijek isti. Gledatelji s kupljenom ulaznicom imaju pravo jasno izraziti svoje mišljenje i oni su uvijek u pravu. Navijači će uvijek tražiti najviše od igrača svoje momčadi i to nogometaši ne smiju dovoditi pod znak pitanja", rekao je Di Stefano.

Unatoč 21 postignutom pogotku u 17 prvenstvenih nastupa Ronalda su navijači izviždali zbog nemogućnosti da postigne gol u porazu od Barcelone 3:1 u prosincu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo