Dinamova stvarnost: 'Bit ćemo autsajderi!'

'Očekivao sam i težu utakmicu, mislim da ih je gol presjekao. Nisam se niti u jednom trenutku bojao za prolaz. Sad mi je žao otići, ali to je tako u životu.

28.8.2012.
23:23
VOYO logo

"Znali smo da će biti teško, ipak su oni domaćinska momčad. Samo oni danas nisu imali neke izrazite 'zicere', mi smo imali izraženije šanse. Ne znam zašto nam je sudac poništio gol, utakmica je mogla biti riješena do poluvremena. Svi ste mogli vidjeti karakter momčadi. Ovo je povijesni uspjeh, jednom se može dogoditi, ali dvaput u Ligi prvaka, to nije slučajno", kazao je kapetan Dinama Milan Badelj i dodao:

"Očekivao sam i težu utakmicu, mislim da ih je gol presjekao. Nisam se niti u jednom trenutku bojao za prolaz. Sad mi je žao otići, ali to je tako u životu. Dinamo ne mora brinuti, ova momčad ne ovisi o pojedincu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sjajan rezultat. Reflektori pripadaju mojim igračima. Dobili smo pet utakmica zaredom u kvalifikacijama, praktički bez poraza ušli u Ligu prvaka. Toga ne bi bilo bez ljudi koji vode ovaj klub, Mirka Barišića i Zdravka Mamića. Omogućili smo si lagodniji život", pričao je Dinamov trener Ante Čačić , hvalio dekor u Ljudskom vrtu te istaknuo: "Želim Mariboru da ove sezone ispravi dojam u Europskoj ligi, a da mi popravimo dojam iz prošle Lige prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala grupici navijača koja je tu bila, navijala bez vrijeđanja. Tužno je da mi, kao najbolji klub na ovim prostorima, nemamo pravu podršku navijača", istaknuo je Čačić i za kraj o ždrijebu rekao: "Bit ćemo autsajder u bilo kojoj skupini. Svojim igračima sam na utakmici protiv Splita rekao da ćemo u prvom kolu igrati na Parku prinčeva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo