NASMIJTE SE DO SUZA: / Od Ibrahimovićeve statistike bolje su samo njegove izjave

Image
Foto: Screenshot/YouTube
30.6.2016.
20:04
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Dolaskom Zlatana Ibrahimovića na Old Trafford, navijači Manchester Uniteda dobivaju garanciju pogodaka i naslova prvaka, čemu u prilog govore sljedeća dva podatka – lani je napadač PSG-a sudjelovao kod 51 gola svoje momčadi (38 pogodaka, trinaest asistencija), odnosno dva više u odnosu na cijelu momčad Manchester Uniteda pri čemu je proslavio trinaesti ligaški naslov u posljednjih petnaest godina karijere.

Osim sjajnih statističkih podataka navijači Manchester Uniteda dobivaju teško nadmašiv ego švedskog napadača čemu u prilog govore i neke njegove izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sakupio ih je Press Association Sport, a prenosi Daily Post:

Zlatan ne ide na audicije

"Zlatan ne ide na audicije", izjava je koju su mediji zabilježili nakon što je Arsenalov menadžer Arsene Wenger ponudio Ibrahimoviću probu u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu a da se ne smijem svojoj savršenosti", kazao je o svojem talentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Švedski stil? Ne. Jugoslavenski stil? Apsolutno ne. To mora biti Zlatanov stil", opisao je svoju igru.

"Prvo sam krenuo lijevo, on me pratio. Tada sam krenuo desno i bio je tu. Onda sam opet krenuo lijevo, a on je krenuo po hotdog", opisao je akciju protiv Liverpoolova braniča Stephanea Henchoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako ne nađem stan kupit ću hotel'

"Kad kupuješ mene, kupuješ Ferrari. Ako voziš Ferrari u njegov spremnik treba uliti najbolji benzin, krenuti prema autocesti i nagaziti papučicu gasa. Guardiola je spremnik napunio dizelom i skrenuo na seoske puteve. Trebao je kupiti Fiat", o sezoni provedenoj u Barcelonu i napetom odnosu s tadašnjim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražimo stan. Ne pronađemo li ga vjerojatno ću jednostavno kupiti hotel", na predstavljanju u PSG-u.

"Istina je da ne znam mnogo o igračima koji ovdje nastupaju, ali oni nesumnjivo znaju tko sam ja", rekao je po dolasku u francusko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo Bog zna tko će proći dalje", kazao je u novinaru tijekom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. "Teško je njega pitati", odgovorio mu je novinar. "Upravo razgovarate s njim", uz osmijeh se nadovezao Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledati Svjetsko prvenstvo na kojem ne nastupam je besmisleno", izjavio je nakon što se Švedska ondje nije plasirala.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo