REPREZENTACIJA U DALMACIJI / Omišanima ni jaka kiša nije smetala da pozdrave svoje idole: Evo kako je to izgledalo

Razdragani navijači nisu se zbog toga dali smesti, jedva su dočekali vidjeti reprezentativce u Dalmaciji

30.5.2019.
19:50
VOYO logo
Image

Trening nogometaša pokvarilo nevrijeme: Zbog jakog pljuska s travnjaka otišli nakon 20 minuta

Image

Trening nogometaša pokvarilo nevrijeme: Zbog jakog pljuska s travnjaka otišli nakon 20 minuta

Hrvatska reprezentacija iz Splita je nakratko preselila u Omiš. Izbornik Zlatko Dalić i momčad predvođena domaćinom IvanomPerišićem isprobali su travnjak omiškog kluba kojem za jubilarni stoti rođendan 31. svibnja poklanjaju prijateljsku utakmicu.

Na otvorenom treningu unatoč kiši dočekalo ih je nekoliko stotina navijača. Nažalost, trajao je otprilike pola sata jer su uvjeti bili ipak neizdrživi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Travnjak je bio natopljen pa se samo laganotrčalo, igralo loptom i družili s navijačima. Najveća zvijezda bio je Ivan Perišić, kojem su Omišani izvjesili dres kako bi mu odali počast.

Kao što se zna, Ivan Rakitić je otpao, ali nije istina da će prestati igrati za reprezentaciju. Također, liječnici su savjetovali Anti Rebiću da ne trenira pa je otpao i on iz ove akcije. Trenirao nije ni Filip Bradarić, prevencije radi, no nema vijesti o tome da je otpao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razdragani navijači nisu se zbog toga dali smesti, jedva su dočekali vidjeti reprezentativce u Dalmaciji. Posebno Perišića.

"Ovdje sam napravio prve korake i počeo trenirati sa šest godina, do desetog rođendan i prelaska u Hajduk. To se ne zaboravlja", kazao je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni razlog jest preko Omiša uspjeti vratiti reprezentaciju u Split i to svima puno znači, posebno igračima kao Perišić, koji dolazi iz Dalmacije.

Bitno je istaknuti i da će umjesto Rakitića vrlo vjerojatno "uskočiti" Mateo Kovačić, a umjesto Rebića na desnom krilu Josip Brekalo. Ali, ima Dalić još vremena za donijeti odluku, možda baš protiv Omiša to i učini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omišani su pak presretni, igrači jedva čekaju zaigrati protiv njih, dokazati se i imati im priliku stisnuti ruku, možda i zamijeniti dresove s najvećim nogometnim zvijezdama.

Osim nogometa, Perišić će postati počasni građanin Omiša, pjevat će se, plesati, bit će prava fešta i sad se samo svi nadaju da kiša ne pokvari cijeli događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo