BAVARCI NA MUKAMA / Šok za Bayern: Javno ih odbio trener koji je bio najozbiljniji kandidat za preuzimanje klupe

Image
Foto: Profimedia

Rangnick, sadašnji izbornik Austrije, javno je potvrdio da ostaje na klupi reprezentacije

2.5.2024.
10:35
Profimedia
VOYO logo

Ralf Rangnick odbio je ponudu Bayerna i neće biti njihov trener sljedeće sezone.

Image
DOGOVORI SU U TIJEKU /

Romano otkrio detalje oko dolaska novog trenera u Bayern

Image
DOGOVORI SU U TIJEKU /

Romano otkrio detalje oko dolaska novog trenera u Bayern

Rangnick, sadašnji izbornik Austrije, javno je potvrdio da ostaje na klupi reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam austrijski izbornik i ovaj posao mi donosi veliko zadovoljstvo. Zato sam odlučan da zajedno nastavimo zacrtani put", rekao je Rangnick i dodao:

"Želio bih naglasiti da nisam odbio Bayern, već sam se samo odlučio za svoju sadašnju momčad i težnju našim zajedničkim ciljevima. Sva je pažnja usmjerena na Europsko prvenstvo. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da se u Njemačkoj plasiramo jako visoko"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrija će na Europskom prvenstvu igrati u skupini D zajedno s Nizozemskom, Francuskom i Poljskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, njemački Sky Sports je prošloga tjedna objavio da su klupski čelnici počeli pregovarati s Rangnickom i da je on najozbiljniji kandidat te da bi na klupu stigao nakon što na ovogodišnjem Euru vodi austrijsku reprezentaciju i tada se činilo da je taj posao praktički riješen, no došlo je do preokreta.

Rangnick je posljednji u nizu trenera koji su odbili Bayern u proteklih nekoliko mjeseci. Prije njega to su učinili Julian NagelsmannXaviZinedine Zidane i Xabi Alonso, pa tek treba vidjeti tko će sjesti na njihovu klupu, koju na kraju sezone napušta  Thomas Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangnick je cijenjeni nogometni stručnjak koji je u kraijeri radio u brojnim slavnim klubovima, ali uglavnom na pozicijama direktora i voditelja omladinske škole, a prije preuzimanja austrijske reprezentacije bio je sportski direktor pa privremeni trener u engleskom velikanu Manchester Unitedu.

Bayern je trenutno, tri kola prije kraja, drugoplasiana momčad Bundeslige s pet bodova više od trećeg Stuttagrta i 12 manje od Bayer Leverkusena oji je osigurao naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo