TEŠKI 'KRINDŽ' / Tenisači se potukli nakon meča. Došlo je do naguravanja, a poletio je i reket: 'Neću se ispričati! Tražio sam ga i nakon meča, skrivao se iza zaštitara'

Image
Foto: Twitter

Bugarski tenisač slavio je preokretom 2:6, 7:6, 7:6, a nakon meča došlo je do naguravanja

30.9.2022.
10:53
Twitter
VOYO logo

Prizori tučnjave mogu se vidjeti u gotovo svim popularnim sportovima, od nogometa, košarke, rukometa, vaterpola, ali na teniskim terenima to je prava rijetkost.

Međutim, na Challenger turniru u Orleansu u četvrtak mogla se vidjeti neugodna scena. Na meču između domaćeg tenisača Corentina Mouteta, inače 64. igrača svijeta, i 247. tenisača svijeta, Bugarina Adriana Andreeva nakon meča je malo zaiskrilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarski tenisač slavio je preokretom 2:6, 7:6, 7:6, a nakon meča došlo je do naguravanja. Andreev je odgurnuo Mouteta, a ovaj mu je uzvratio udarivši ga reketom. Razmijenili su par udaraca, a onda ih je razdvojio sudac i spriječio je još veći skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča Moutet je otkrio što se dogodilo i kazao kako je bilo i epiloga. "Neću se ispričati za svoje ponašanje na kraju meča. Što napravite kada vam suparnik dvaput u lice kaže: Je*i se! Rekao mi je i da ga potražim nakon meča. Deset minuta sam ga tražio, a onda sam vidio da se krije iza šestorice zaštitara", rekao je Moutet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo