VIDEO: / Modriću samo 45 minuta u teškoj pobjedi

Nogometaši Tottenhama su prošli 4. kolo tamošnjeg FA Cupa pobjedom u gostima kod Watforda 1:0. Ostvarili su cilj, makar je objektivno pobjedu zaslužio domaći drugoligaš.

27.1.2012.
23:19
VOYO logo

Trenutačno je Watford na 18. mjestu engleske druge lige (Championship), no potpuno je dominirao protiv Tottenhama koji je, inače, igrao u gotovo najjačoj momčadi. Nastupio je i hrvatski nogometaš Luka Modrić, ali je zamijenjen u 46. minuti. Niko Kranjčar je, pak, cijelu utakmicu proveo na klupi za pričuve.

Ogled je odlučio nizozemski nogometaš Rafael van der Vaart odmjerenim udarcem s petnaestak metara u 42. minuti. Međutim, prije i poslije tog gola bolje su šanse stvarali domaći igrači, a ilustracije radi, najbolje je reći da su imali čak 25 udaraca prema Carlu Cudiciniju od čega 12 u okvir vratiju. Tottenham je četiri puta pucao u okvir suparničkih vratiju od ukupno šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom ogledu, prvoligaškom obračunu, Everton je u Liverpoolu s 2:1 pobijedio Fulham. Okrenuo je domaćin vodstvo gostiju od 14. minute kada je Murphy realizirao jedanaesterac. Kreatori preokreta su bili Stracyualursi i Fellaini u 73. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo