Zlatan Ibrahimović prevario hrvatske novinare!

'Pa on je došao maloprije, u svojoj je sobi', otkrio je švedski izbornik Erik Hamren nakon što su hrvatski novinari satima čekali najveću zvijezdu gostujuće reprezentacije.

27.2.2012.
18:25
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović svoj je 'dribling' demonstrirao i hrvatskim novinarima, koji su ga čekali u hotelu u Sheratonu. Od napadača Milana satima ni traga ni glasa, sve dok izbornik Erik Hamren nije začuđeno odgovorio.

"Kako mislite, nema ga?! Pa on je došao maloprije, u svojoj je sobi", veli Hamren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibro, za kojeg Milan na reprezentativna okupljanja zna slati i poseban privatni zrakoplov, bit će ključna figura za trijumf Šveđana u Zagrebu, koji bi ih psihički podigao uoči EURO-a na kojem igraju s Engleskom, Ukrajinom i Francuskom.

"Hrvati su upravo u tom rangu momčadi koje nas čekaju. Modrić je strašan, bio sam presretan kad sam čuo da su pristali igrati s nama. Za moju momčad bit će u srijedu pravi test, zaista kao da već igramo na EURO-u", dodaje izbornik Žutih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nam je njihov strateg objasnio, plan je braniti se, doći čim prije do lopte i gurnuti je visoko, naravno, Ibrahimoviću.

"U napad će i mladi John Guidetti iz Feyenoorda. Tek mu je 19 godina, a već su mediji prenapuhali njegovu veličinu. Očekujem da će nas Bilićevi dečki napasti", dodaje Hamren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako vidite svog suparnika, Slavena Bilića?

"Čuo sam da sumnjaju u njega, ali kako mu momčad igra, koji su sve rezultati iza njega, za to ne vidim potrebe. Naravno, ne znam detalje, ali uvjeren sam da moj kolega i te kako dobro radi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo