Austrijanci se žestoko obrušili na heroje Zagreba!

Hokejaši Medveščaka pobjedom 3:1 u Areni nastavili su nabijati komplekse KAC-u, za četvrtu pobjedu u isto toliko utakmica ove sezone (jedna im je naknadno uzeta za zelenim stolom).

15.1.2012.
11:10
VOYO logo

"Nepošteno je da Medveščak ima 20 legionara kojima olako daju hrvatske putovnice te da igraju sedam utakmica zaredom kod kuće. Takvo je prvenstvo neregularno", izjavili su dužnosnici KAC-a novinarima Kleine Zeitunga.

"Mi smo se već na početku sezone s EBEL-om usuglasili da igramo sedam uzastopnih domaćih utakmica u Areni. Kad smo igrali isti broj utakmica u nizu u gostima, nisam vidio da se netko žalio. Mislim da se Austrijanci ljute samo zato što smo trenutačno drugi na ljestvici. Da smo deveti ili deseti, nitko ne bi znao ni da postojimo", kažu iz Medveščaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, kada Svjetskoj hokejaškoj organizaciji (IIHF) Austrijanci šalju brojke da se EBEL liga probila na sedmo mjesto najgledanijih u Europi, onda hvale zagrebački klub, a u ovakvim situacijama podmeću mu "palicu".

"Ma nama je poticaj da se žale na nas, da su ljubomorni, da nas malo i mrze. To je znak da radimo dobar posao. A sistem bodovanja je također određen na početku sezone, izmislio ga je EBEL, a ne mi", poručuju Medvjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što o podmetanjima čelnika svojeg kluba misle navijači Klagenfurta (bilo ih je čak 700 u Areni) poručili su majicama koje su nosili na utakmici Ice Fevera u Zagrebu. "Ich war dabei", pisalo je na majicama, što znači "Bio sam tamo". Oni su svjesni da su medvjedi EBEL-u donijeli spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo