Gužva zbog najpopularnijeg zagrebačkog studenta!

Puna dvorana, mahom mladih studentica, skupila se da bi vidjela starijeg frajera s fakulteta, koji osim tvrdih bicepsa i nešto love iza sebe ima i zavidnu titulu.

4.4.2011.
19:54
VOYO logo

"Studirati mi je gušt, ispunjava me to, a znam da ću gotovo sigurno ostati duže ovdje na faksu od većine vas", rekao je svojim kolegama Ivica Kostelić.

"Pa, čovječe, kad stigneš učiti?", zanimalo je mnoge okupljene...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svim godišnjim dobima osim zime. Najljepše mi je sada, u proljeće. Treniram pa sjedim za knjigom, to je dobra kombinacija", odgovorio je Ivek, a onda se netko iz zadnjeg reda nadovezao kroz smijeh: "Misliš valjda superkombinacija..."

Student povijesti koji i sam stvara povijest dobio je od fakulteta tuljac s čestitkom koji sliči na diplomu. Prije nego što će mu je predati, voditelj Hrvatskih studija Zvonimir Čuljak nabrajao što je sve njegov student osvojio u zavidnoj karijeri. Društvo je skoro zadrijemalo, dugo je trajalo nabrajanje medalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eh, nadam se da će pravi tuljac isto skoro doći, ako Bog da, za koju godinu. Ocjene? Solidne, ima i petica, ali nisu sve. Sad sam na trećoj godini, dosta je ispita već iza mene. Da 'očistim' godinu, moram dati još tri ispita, na četvrtoj još šest ili sedam kolegija. Moram skupljati bodove i ovdje, to mi je izgleda sudbina gdje god dođem" smije se Ivica, koji je na skijama ove godine skupio 1356 bodova, ali mu se ti ne računaju na fakultetu... A gdje mu je ljepše?

"Biti na snijegu draže mi je od školske klupe, naravno. Neka se nitko ne uvrijedi, ali sve je bolje od bolničkog kreveta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Ivica je dobio puno pohvala i od svojih profesora.

"Nikad na ispit nije došao nepripremljen, vidi se da voli učiti, polagati ispite. Literatura mu je ista kao i svima, da je nešto lakša, vjerojatno on ne bi ni pristao", rekao je Darko Vitek, voditelj odjela za povijest, koji je Kosteliću darovao četiri vrećice pune knjiga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104010433006 arti-201103240354006 arti-201103240263006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo