Janica Kostelić progovorila o najvećem Ivičinom problemu

17.12.2012.
8:32
VOYO logo

"Hej svima. Evo, ne javim se nekoliko dana, a toliko toga se dogodi... Nažalost, ovaj puta i ne baš puno dobroga, ali to je život i sigurna sam da će brzo doći i puno lijepih vijesti.

Natko je, nažalost, ipak morao na operaciju, iako nam se činilo da je u pitanju manja ozljeda. No, sad je najbitnije da se dobro oporavi, kvalitetno napravi rehabilitaciju kako bi kasnije imao što manje problema i bio spreman za sljedeću, olimpijsku sezonu. Sad je ona ipak u prvom planu ;)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivicu je, kao što znate, 'uhvatilo' koljeno, ali on i koljeno su vam kao prst i nokat. Odnosno, bolje rečeno – skijanje i koljeno su kao prst i nokat i kad jednom imate takvu ozljedu, ta priča nikad nekako ne završi. Svaki posao, sve stvari na svijetu imaju svoje pozitivne i negativne strane, pa tako i skijanje. Sreća i nesreća su susjede, tako kažu :) Nadam se da će Ivici sad doći ova druga susjeda... ;)

Prije povratka doma sad imamo još dvije tehničke discipline i želimo to što bolje, ali i čim prije odraditi, kako bismo što prije došli doma. Tome se svi jako veselimo jer već stvarno dugo nismo bili doma, a još sve to pospješuje što je i Božić i imamo se stvarno čemu veseliti. Čeka nas fina mamina kuhinja, puno lijepih običaja koji dolaze uz Božić, a uza sve to ćemo još uspjeti i trenirati kod kuće na Sljemenu. Pa kud ćeš bolje od toga? :)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadam se samo da neće zatopliti i tako otežati posao organizatorima koji već naveliko rade na Vip Snježnoj kraljici kako bi svim natjecateljima i sudionicima tog događaja bilo sve kao u bajci :)", napisala je Janica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo