Kostelićev tim donio odluku sezone!

'Donesena je odluka kako nije pametno da Ivica vozi super-G, sada je izvjesno da nema šanse u ukupnom poretku Svjetskog kupa, otkrio je glasnogovornik skijaške reprezentacije Eror Nenad za Sportski.

14.3.2012.
15:35
VOYO logo

Ante Kostelić najavio je kako Ivica sigurno neće voziti samo slalom, no planovi su se ipak malo promijenili.

Najbolji hrvatski skijaš u četvrtak ipak neće nastupiti na utrci superveleslaloma na završnici Svjetskog kupa u austrijskom Schladmingu, a odluka o sudjelovanju na subotnjoj utrci veleslaloma bit će donesena u petak ujutro. Ivica će u četvrtak odraditi FIS utrku superkombinacije u austrijskom Innerkremsu, a uz njega će nastupiti Natko Zrnčić-Dim i Dalibor Šamšal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donesena je odluka kako nije pametno da Ivica vozi super-G jer je sada izvjesno da nema šanse u ukupnom poretku Svjetskog kupa, ali i obzirom na stanje staze. On je još rekonvalescent, ima problema s leđima i zbog toga je ostao i Innerkremsu gdje je u srijedu odradio trening. Nastup na superkombinaciji je prilika da provjeri svoju formu u slalomu i usporedi se s dečkima iz reprezentacije. Sve je podređeno nedjelji i slalomu koji će, osim fizičke snage, zahtijevati i vrhunsku psihičku pripremu. Podsjećam da Hirscher vozi na domaćem terenu, dok je Myhrer vrlo blizu", izjavio je za Sportski.net glasnogovornik skijaške reprezentacije Nenad Eror.

Više o temi: specijal-201102150360004-Ivica Kostelić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Kostelić (Hrv) 610 bodova 2. Hirscher (Aut) 560 3. Myhrer (Šve) 544 4. Deville (Ita) 450...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo