Tužno je kako je Medveščak ispao!

Hokejaši Medveščaka ipak nisu uspjeli. Red Bull Salzburg na svom je ledu pobijedio Medvjede i u produžetku ih izbacio iz doigravanja EBEL lige.

8.3.2013.
22:39
VOYO logo

Iako su nadoknadili zaostatak od 2:0 u ovoj utakmici, te su uspjeli odvesti utakmicu u produžetak, igrači Medveščaka na kraju ipak nisu smogli snage za potpuni preokret, koji bi im omogućio odlučujući, sedmi susret pred svojim navijačima u zagrebačkom Domu sportova, pa će u polufinalu igrati Red Bull Salzburg. Kao i u petom ogledu u Zagrebu, Red Bull je opet slavio u dodatnom vremenu. Domaćini su poveli u 26. minuti pogotkom Ryana Duncana s igračem više. Samo 90 sekundi nakon prvog pogotka, domaćini su zabili i drugi, a strijelac je bio Daniel Richmond. U 38. minuti, prvi gol za Medvjede zabio je David Brine s igračem više. Uspio je jedan odbijanac iz blizine ugurati u mrežu. U 51. minuti, Brandon Buck je s igračem više izjednačio na 2:2 udarcem kroz noge domaćeg vratara. Nakon dvije minute i 28 sekundi igre 'četiri na četiri' u dodatnom vremenu, konačni rezultat postavio je Ryan Duncan svojim drugim pogotkom na utakmici za veliko slavlje domaćina.

"Vrlo smo razočarani, ostavili smo srce na ledu. Dečki su pokazali karakter, ali imali smo prekratku klupu. Ponosan sam na njih, svi su dali sve od sebe. Sitnice su odlučile tko će u polufinale, mogli smo i mi riješiti to u pet utakmica. Imali smo dobru sezonu i tužan sam", rekao je nakon utakmice trener Marty Raymond. Red Bull Salzburg – Medveščak 3-2 u produžetku (0-0, 2-1, 0-1, 1-0), RB Salzburg je dobio seriju 4-2 Villach – Linz 6-1, rezultat u seriji je 3-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo