Mladi rukometaši Zvezde skupljali novac za operaciju Partizanovog igrača

Lekcija seniorima o sportkom duhu i rivalstvu

19.6.2013.
14:51
VOYO logo

Mladi rukometaš i desno krilo Partizana Andrija Solunac zadobio je tešku povredu butne kosti zbog koje će morati na operaciju. Kada su za povredu saznali njegovi drugari iz tabora večitog rivala odlučili su da se uključe u akciju skupljanja novca za operaciju i posete mladog Solunca.

Zvezdini klinci organizovali su se čim su čuli za peh mladog Solunca i na taj način održali lekciju starijim kolegama o rivalstvu i sportkom duhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Očigledno imam dosta prijatelja, hvala im, oduševio me je gest drugova iz Crvene zvezde. Prijatelj sam sa trojicom igrača crveno-belih, koji su nekada igrali u Partizanu. To su Sava Radumirović, Vanja Milanović i Ivan Jovanović, ali prijatelj sam i sa Lukom Popovićem, Nikolom Marinkovićem, Nikolom Rendulićem, braćom blizancima Goranom i Nikolom Filipovićem... ima tu još dosta momaka koje poznajem sa terena. Hvala im svima, oduševili su me - rekao je Solunac za "Sport".

On je očekivao posetu momaka iz tabora "večitog rivala", ali ne i čitavu ekspediciju Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Znao sam da dolaze dvojica drugova da me obiđu, odjednom su se pojavili svi, čak i njihov trener Bratislav Stojmenović, što me je posebno oduševilo. Svaka im čast! Znam da ističete potez igrača Zvezde, ali moram da se zahvalim na podršci i mom klubu, Partizanu - dodao je Solunac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo