Skandal na ledu: Ništa od pobjede Medveščaka?

Ništa od pobjede? Barem tako traže ljudi iz uprave Graza. Žale se da je na ledu ostao igrati Kyle Greentree, iako su ga suci isključili. Čudno, jer u zapisniku tog isključenja nema.

5.11.2012.
19:05
VOYO logo

Bili smo u pravu kada smo rekli da će se dugo pričati o pobjedi hokejaša Medveščaka nad Grazom (6:5). Samo, u nedjelju smo mislili na činjenicu da su gledatelji vidjeli 11 golova i čak 289 dosuđenih kaznenih minuta.

Suci su definitivno izgubili konce te utakmice, igrači su se 'mlatili' po ledu na sve strane i sada Austrijanci traže ponavljanje utakmice od 32. minute, jer je navodno tada isključenje zaradio i Kyle Greentree, ali je nastavio igrati. U zapisniku objavljenom na službenim stranicama Ebela tog isključenja nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema jednoj od verzija događaja, Kanađanin je i nakratko izašao s leda i uputio se prema svlačionici, ali se onda vratio u utakmicu kad je shvatio da nije isključen. U Štajerskoj nisu 'blesavi', traže ponavljanje utakmice baš od tog incidenta. Baš čudno, jer su tada vodili s 3:1, a do kraja utakmice su Zagrepčani preokrenuli rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga je objavila da je zaprimila žalbu i uskoro će se očitovati o tom problemu. Kako bilo, Medveščak baš i nema sreće sa 'zelenim stolom', jer je lani tako ostao bez trijumfa nad KAC-om zbog prekasno registriranog vratara Tomljenovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo