EVO KAKO MOŽETE POMOĆI / Hrvatski plivački savez poziva građane na doprinos u nabavi lijeka za oca jedne od naših najvećih mladih nada

Image
Foto: Profimedia

Uz sav trud da obitelj sama prikupi sredstva cijena lijeka 450.000,00 je previsoka

4.5.2022.
10:05
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski plivački savez pozvao je cjelokupnu sportsku zajednicu i građane Republike Hrvatske da se pridruže akciji prikupljanja sredstava za nabavu prijeko potrebnog lijeka za Božidara Blaževića, oca mlade hrvatske plivačke nade.

"Draga plivačka obitelji, dragi sportski prijatelji, dragi dobri ljudi. Na web stranici Hrvatskog plivačkog saveza obično objavljujemo vijesti o uspjesima i akcijama naših sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put vam se obraćamo s nečim puno ozbiljnijim i trebamo vaše i naše zajedništvo. Imajte na umu da običnim ljudima nije jednostavno istupiti u javnost i zatražiti pomoć.

Hrvatski plivački savez vas moli u ime obitelji Blažević (obitelji naše plivačice) koji se već osam godina u tišini bore sa zloćudnom bolesti. G.Božo prošao je pet teških operacija, ali bolest još ne odustaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručni tim onkologa koji vode brigu o g. Boži odlučili su se u borbu uvesti lijek koji povećava njegove šanse za preživljenjem i usporavanje bolesti.

Nažalost taj lijek nije na osnovnoj listi HZZO i uz sav trud da obitelj sama prikupi sredstva cijena lijeka 450.000,00 kn je previsoka. ZATO VAS MOLIMO PRUŽITE RUKU I DONIRAJTE. Svaka kuna je dobrodošla i korak bliže prema lijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska udruga oboljelih od melanoma Solis čiji je g.Božo član aktivno prikuplja sredstva za lijek. Vaše donacije možete uplatiti na žiro-račun udruge IBAN HR7324020061101057839 s obaveznom naznakom u opisu plaćanja da su sredstva namijenjena za g. Božidara Blaževića", stojio u priopćenju Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo