EKSKLUZIVNI VIDEOINTERVJU / Preživio nesreću na motoru i sad želi pokoriti regiju: 'To me ojačalo, bez obzira što su mi odstranili slezenu'

22.7.2023.
9:26
VOYO logo

Došao je dan finala 4. sezone FNC Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige. Bugojno je danas centar slobodne borbe u regiji, a PLAY Premium ekskluzivno će prenositi event UŽIVO.

Image
VIDEOINTERVJU DANAS.HR-A /

Ušli smo u kavez s FNC zvijezdama: 'To je skroz neko ludo stanje, adrenalin, ničeg se ne sjećaš'

Image
VIDEOINTERVJU DANAS.HR-A /

Ušli smo u kavez s FNC zvijezdama: 'To je skroz neko ludo stanje, adrenalin, ničeg se ne sjećaš'

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas danas u Bugojnu, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme od 20.00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon MMA spektakla godine u zagrebačkoj Areni, Fight Nation Championship po drugi put, tako, odlazi izvan granica Republike Hrvatske i to opet u Bosnu i Hercegovinu koja je sve luđa i luđa za slobodnom borbom.

Finale četvrte sezone "Armagedon Jamnica Pro Sport" MMA lige očekuje nas u Kulturno-sportskom centru Bugojno koje će gorjeti za svoje ljubimce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danima već najavljujemo priredbu na kojoj nastupa i Ivan Sičaja, stariji brat Tomislava, također FNC borac na priredbi.

Inače, dečki dolaze iz Rame, mjestu koje je samo 30 km udaljeno od Bugojnog. Ivan je jako motiviran da nastavi svoj pobjednički niz u profi vodama. Sad je na skoru 3-0. Ima 29. godina i jako je uporan u pokazivanju i dokazivanju da može biti MMA profesionalac i bez slezene. Naime, Ivan Sičaja doživio je tešku prometnu nesreću na motoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakako da se može trenirati slobodna borba ako si uporan i predan, tj discipliniran. Ja sam prije 5 godina, dakle 2018., doživio prometnu nesreću s motorom zbog koje sam morao na operaciju. Morao sam odstraniti slezenu i poslije toga sam morao još zdravije živjeti nego do tad. Čitav sam život u sportu, ali od tad sam striktno počeo paziti na sve. Tad sam i krenuo u ovaj sport. Dalo mi je dodatnu snagu da moram zdravije živjeti i više trenirati, a time je došao i naperadak. Dalo mi je neku nadu poslije da i bez slezene mogu trenirati udarački sport, jer neki su govorili da se profi ne može treirati ako ti fali organ. Evo, vidimo da može".

Što nam je još Ivan Sičaja kazao pogledajte u videointervjuu gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo