POGINUO POD JAKO ČUDNIM OKOLNOSIMA / Procurili novi detalji o tragičnoj pogibiji slavnog NHL hokejaša. Preminuo je nakon vrlo bizarne nesreće s vatrometom

Image
Foto: Profimedia

Već prve informacije nudile su podosta bizarno objašnjenje ove tragične nesreće

6.7.2021.
17:53
Profimedia
VOYO logo

Vratar NHL momčadi Columbus Blue Jackets Latvijac Matiss Kivlenieks (24) izgubio je život u tragičnoj nesreći, objavio je klub na svojim stranicama.

"Šokirani smo i tužni gubitkom Matissa Kivlenieksa. Kivi je bio izvanredan mladić, uvijek je sve prihvaćao sa smiješkom i u četiri godine ostavio je neizbrisiv trag u našoj organizaciji," kazao je predsjednik hokejaških operacija Blue Jacketsa John Davidson izrazivši izraze sućuti njegovoj obitelji i prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Već prve informacije nudile su podosta bizarno objašnjenje ove tragične nesreće. Pisali su mediji ranije kako je mladi vratar zadobio ozljedu glave pri padu na jednoj zabavi u predgrađu Detroita. Kivlenieks se, pisali su isprva tamošnji mediji, navodno poskliznuo, pao i udario glavom u beton te da je odmah pozvano medicinsko osoblje, ali nisu ga uspjeli spasiti.

Međutim nesreća je bila još bizarnija. Pojavile su se nove informacije koje otkrivaju kako je mladi hokejaš bio u kući Mannyja Legacea, trenera vratara Columbusa. Tamo su slavili Dan zahvalnosti i vjenčanje njegove kćeri, a Kivlenieks je stradao zbog vatrometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Presudio mu vatromet

Nakon što su zapalili vatromet, čovjek koji je rukovao vatrometom se u jednom trenutku nagnuo i počeo gađati ljude, a pogodio je nesretnog Kivlenieksa i to u prsa. Pogodio ga je s udaljenosti od deset metara, ali udarac je bio toliko jak da je napravio golemu štetu na njegovu srcu i plućima. Vlasti su ranije objavile da mu je presudilo to što je pokušao bježati od vatrometa i da je pritom pao i ozlijedio glavu, ali sada je utvrđeno da su mu ipak presudile ozljede nastale od vatrometa. Točan je bio i podatak da su liječnici brzo došli, ali da mu pomoći nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako tamošnji mediji tvrde kako nema dokaza da je osoba koja je rukovala vatrometom bila pod utjecajem alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo