Prvaci NHL-a slavili peti put zaredom

U subotu navečer je odigrano jedanaest utakmica u NHL ligi, a s pobjedama nastavljaju hokejaši Bostona. Ovom su prilikom došli do pete u nizu.

13.11.2011.
13:30
VOYO logo

Nakon prilično lošeg starta u dobar ritam je uletjela momčad koja je prošle sezone osvojila šestu krunu prvaka u povijesti NHL lige. U subotu su pred svojim navijačima pobijedili Buffalo 6:2. U drugoj i trećoj trećini je Boston postigao po tri pogotka, a najbolji igrač utakmice je bio Tyler Seguin sa dva pogotka i jednom asistencijom. Četvrtu pobjedu zaredom je, pak, upisao Detroit. S 5:2 su Red Wingsi nadjačali Dallas, drugu momčad trenutačno u Zapadnoj konferenciji. Do posljednjih 20 minuta ogleda je još bilo neizvjesno (2:2), ali su u posljednjoj trećini domaći igrači s tri pogotka (Franzen, Helm i Stuart) riješili utakmicu. Dvije vodeće momčadi na Istoku, Pittsburgh i Washington, nisu bile uspješne u subotu. Pittsburgh se s gostovanja kod Caroline vratio s pet pogodaka u mreži (3-5), dok je Washington pao na domaćem ledu i to nakon kaznenih udaraca. S 3:2 je bolji bio New Jersey. Do tek treće pobjede u sezoni je došao Columbus koji je na svom ledu pobijedio Winnipeg 2:1. Oba je pogotka za malo zadovoljštine Columbusa postigao Ryan Johansen.

Columbus - Winnipeg 2:1 Toronto - Ottawa 2:5 Detroit - Dallas 5:2 Carolina - Pittsburgh 5:3 Washington - New Jersey 2:3 (kazneni udarci) Boston - Buffalo 6:2 Nashville - Montreal 1:2 (produžetak) St. Louis - Tampa Bay 3:0 Colorado - Calgary 3:4 Los Angeles - Minnesota 5:2 San Jose - Phoenix 0:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo