Za rukometne sladokusce / Trostruki cepelin: Štrlek i slovenski dvojac izveli nevjerojatnu akciju u +19 pobjedi Kielcea

Najbolji igrač na lijevom krilu tijekom nedavnog Europskog prvenstva u Hrvatskoj uz pomoć dvojice Slovenaca izveo je akciju za rukometne sladokusce

28.2.2018.
17:13
VOYO logo

U poljskom prvenstvu neprikosnovena momčad Kielcea (24 pobjede u jednako toliko utakmica) u jučerašnjoj je utakmici domaće lige svladala Spojniju iz Gdynije rezultatom 46:27.

Njihovu nadmoć nad nekonkurentnim protivnikom najbolje ilustrira fantastična akcija u kojoj je srednji vanjski DeanBombač započeo seriju cepelina pronašavši na lijevom krilu Manuela Štrleka, koji je dodao Blažu Jancu na drugoj strani, nakon čega mladi Slovenac vraća loptu Bombaču koji sprema loptu u mrežu. Koliko je akcija bila kvalitetna idealno pokazuju reakcije protivničkog vratara, koji je bio svladan i prije nego što je lopta upućena prema njegovim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Talanta Dujšebajeva na koncu je slavila s velikih 19 pogodaka razlike, što nije rijetkost u poljskom prvenstvu, jer su u ovoj sezoni već zabilježili pobjedu od 23 gola viška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Kielce, pobjednika Lige prvaka iz pretprošle sezone,uz Štrleka trenutno igraju i lijevi vanjski Marko Mamić te vratar Filip Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo