Marin Čilić je izborio polufinale Queensa!

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale ATP turnira u londonskom Queensu (travnata podloga), te bi u subotu mogli vidjeti i hrvatski polufinale.

15.6.2012.
19:13
VOYO logo

Naime, Čilić će igrati protiv pobjednika meča u kojem se sastaju Ivan Dodig i Amerikanac Sam Querrey, koji je ovaj turnir osvojio prije dvije godine.

Čilić je u četvrtfinalu pobijedio Yen Hsen-Lua, točnije, 57. igrač na svijetu mu je predao meč početkom drugog seta zbog bolova u nozi. Kod predaje je rezultat bio 6:4, 2:0 za Čilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba reći da je Lu svoj meč osmine finala protiv Janka Tipsarevića završio u petak, tek nekoliko sati prije ogleda s Čilićem. Lu je dobio srpskog tenisača u tri seta (dobio je tie-break zadnjeg seta), a dobro je krenuo i protiv Čilića napravivši break na startu čime je poveo 2:0.

No, sve ostalo je prošlo u velikoj dominaciji Čilića koji je vratio break zaostatka, potom još jednom oduzeo servis suparniku za 6:4, a nakon svega je napravio i break početkom drugog seta (za 2:0), kada je Lu odlučio prekinuti vlastito mučenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo