BRAVO / Ćorić uspješno krenuo u obranu naslova na Masteru, uspješna i Martić

Image
Foto: Profimedia

Ćorićev sljedeći suparnik bit će pobjednik dvoboja između Poljaka Huberta Hurkacza (ATP - 20.) i Australca Thanasija Kokkinakisa (ATP - 78.)

15.8.2023.
21:12
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP - 16.) nastavio je svoj pobjednički niz na ATP Masters 1000 turniru u Cincinnatiju, na kojem brani prošlogodišnji naslov, pobijedivši u prvom kolu Amerikanca Sebastiana Kordu (ATP - 30.) sa 7-6 (5), 6-4 u meču koji je započeo sinoć, a završen danas poslijepodne.

Image
DAVIS CUP /

Prižmić prvi put nominiran uz Ćorića, Goju, Pavića i Dodiga

Image
DAVIS CUP /

Prižmić prvi put nominiran uz Ćorića, Goju, Pavića i Dodiga

Do prekida je došlo kad je Ćorić imao set i 'break' prednosti (4-3), a nastavak je potrajao svega desetak minuta. Hrvatski tenisač je bez izgubljenog poena držao servis za 5-3, potom je Korda uzvratio istom mjerom, da bi u desetom gemu Ćorić realizirao prvu meč-loptu, ne dopustivši 23-godišnjem Amerikancu priliku za povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je u ovom dvoboju napravio samo tri neiznuđene pogreške, a njegov suparnik 12, a presudio je bolje odigran 'tie-break' u prvom te jedan oduzeti servis u drugom setu. Borna je realizirao sve tri prilike za 'break', a Korda dvije od tri.

Ćorićev sljedeći suparnik bit će pobjednik dvoboja između Poljaka Huberta Hurkacza (ATP - 20.) i Australca Thanasija Kokkinakisa (ATP - 78.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješna i Martić

Hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA - 36.) igrat će u drugom kolu WTA 1000 turnira u američkom Cincinnatijum gdje je u meču prvog kola sa 6-2, 3-6, 6-3 bila bolja od domaće kvalifikantice Emme Navarro (WTA - 53.).

Martić je bez pogreške odigrala prvi set, ostavila suparnicu bez prilike za 'break' i za manje od pola sata došla na pola puta do pobjede. No, Navarro je u drugu dionicu krenula s dva osvojena gema. Martić je odmah vratila izgubljeni servis, ali je u osmom gemu još jednom dopustila 'break' suparnici i morala igrati i treći set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njemu se 32-godišnja Dućanka vratila tenisu iz prve dionice meča. Deset godina mlađa suparnica nije došla do prilike za novi 'break' pa je Petri oduzeti servis u četvrtom gemu bio dovoljan za plasman u drugo kolo, a tamo će joj suparnica biti bolja iz dvoboja Čehinje Karoline Muchove i Brazilke Beatriz Haddad Maije.

Tijekom noći će meč prvog kola odigrati i Donna Vekić čija je suparnica Amerikanka Jennifer Brady.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo